Share this news:

28-09-2017 [News] SotG_September_28_Header

State of the Game: 28 september 2017

28-09-2017 09:00

Agents, we hebben een nieuw State of the Game-bericht:

In de vorige State of the Game had Community Ontwikkelaar Hamish Bode een ontmoeting met Senior Hoofd Ontwerp Paul Turland en Ontwerper James Norris van Ubisoft Lamington om te praten over de veranderingen aan de Ondergrondse in Update 1.8. Daarna kwam Terry & Keith van Red Storm Entertainment erbij om te praten over de wijzigingen in PTS in 1.8.

Deze week maakte Community Ontwikkelaar Petter Mårtensson een solo-stream om de status van de PTS voor consoles te bespreken, en de veranderingen in PTS 2. Ook onthult hij veranderingen in de Dark Zone en kijkt tot slot vooruit naar enkele in-game evenementen in oktober.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. Als je toevallig onderweg bent, is er ook een Podcast-samenvatting!

[05-12-2016] TodayDivider

Het onderhoud van vandaag is uitgesteld en wordt voorlopig verplaatst naar maandag 2 oktober.

De PC PTS is live sinds vrijdag 22 september. We stellen alle geweldige feedback en foutmeldingen, die we tot nu toe van de community hebben ontvangen, erg op prijs. Voor degenen die nieuw zijn in het PTS proces, denk eraan dat de PTS een testomgeving is, geen demo voor nieuwe onderdelen van het spel. Je zult bugs en onvoltooide onderdelen tegenkomen, dus lees de Bekende Problemen-lijst op de PTS forums voordat je iets meldt. Probeer ook je feedback zo opbouwend en gedetailleerd mogelijk te laten zijn.

We mikken erop om PTS 2 voor de PC volgende week live te laten gaan, voor consoles de week daarna. We hebben nog geen uitnodigingen voor de console-PTS verstuurd. Zodra we meer informatie hebben, krijgen jullie hierover een bericht. We begrijpen de frustratie van agenten op consoles die willen meedoen met het testen, en proberen om hem zo snel mogelijk bij jullie te krijgen.

PTS 2 Wijzigingen

 • De speltypes Ondergronds en Opstand zullen beschikbaar zijn om te testen.
 • Big Alejandro wordt bijgesteld.
 • Meerdere veranderingen aan de nieuwe Geheime Uitrusting.
 • Afstellen van het nieuwe bewegingssysteem.
 • Er wordt een "geld-reserve" met D-tech toegevoegd aan de PTS zodat de nieuwe Optimalisatiewerkbank kan worden getest.
 • PTS 2 Bekende problemen
  • Vijanden die je blijven volgen in Opstand.
  • Sommige West Side Piers-meldingen staan nog steeds uit.

Bovendien zijn we op de hoogte van een probleem op de PTS waarbij je niet kunt genezen terwijl een speler door het vizier richt (ADS). Dit is een onbedoelde wijziging. We zijn al bezig met een oplossing en voegen deze zo snel mogelijk toe.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Het volgende wereldwijde evenement, "Aanval", begint op dinsdag 3 oktober en richt zich op het zo dicht mogelijk benaderen van je tegenstander. Aanval bevat:

 • Nieuwe maskers, nieuwe Geheime Uitrusting - Aanvallers, Wacht en Reclaimer.
 • Maskers vallen niet meer onder de Klassement-beloningen. Je kunt ze nu verdienen door het behalen van eervolle vermeldingen tijdens wereldwijde evenementen.
 • In klassementen kun je Geheime Reserves verdienen.

De Buit-grafiek van de Dark Zone wordt binnenkort bijgewerkt, zodat alle exotische voorwerpen worden weergegeven in plaats van een paar. Deze verandering verschijnt binnenkort in de live game.

Tot slot komt er een aantal Speciale Evenementen aan in oktober, we hopen dat jullie ervan gaan genieten - inclusief een Halloween-evenement! Blijf de State of the Game-streams volgen voor meer informatie.

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division