Share this news:

05-10-2017 [News] SotG_October_5_Header

State of the Game: 5 oktober 2017

05-10-2017 12:00

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

In de laatste State of the Game deed community-developer Petter Mårtensson een solostream om de wijzigingen aan de PTS van fase 2 door te lopen en de status van de console PTS te bekijken.

Petter ging deze keer weer solo en praatte met Creative Director Terry Spier en Lead Game Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment over de feedback voor PTS 2 en de wijzigingen die gemaakt zijn tussen de testfases.

Als je de stream hebt gemist, kun je de VoD hieronder bekijken. Als je onderweg bent, kun je ook op de hoogte blijven met de Podcast Recap!

[05-12-2016] TodayDivider

Wereldwijde evenement Aanval is in volle gang, en we zijn blij om te horen dat iedereen het naar zijn zin heeft! We willen iedereen eraan herinneren dat maskers gebonden zijn aan eervolle vermeldingen. Je zult spelers ermee zien rondlopen in New York. Als je vragen hebt over de eervolle vermeldingen van Aanval en wat de vereisten zijn, hebben we een forumtopic met uitleg voor je. Deze lijst wordt bijgewerkt als er meer vragen opduiken.

PTS fase 2 is live op PC, en je kunt de patchnotes hier lezen. We proberen de console PTS volgende week af te hebben, maar daarover binnenkort meer. Let erop dat consoles aan de PTS beginnen in fase 2, samen met PC, en dat er nog genoeg tijd is voor het testen van consoles, want PTS 2 gaat nog enige tijd door. Excuses voor de trage voortgang, maar dat is hoe we het dit keer hebben moeten plannen. Ook worden wereldwijd evenement 3 & 4 getest op de PTS. Meer informatie volgt.

We zijn blij met de huidige staat van het PTS-testen. Hier zijn een aantal uitgelichte tweaks van PTS 1 naar PTS 2, evenals een paar algemene wijzigingen:

  • Ondergronds en Opstand zijn live.
  • Er zijn meer West Side Piers-meldingen beschikbaar.
  • De schade van Big Alejandro is verminderd en accumulaties gaan alleen omhoog als je in de buurt van een doelwit schiet.
  • Schadebeperking van nomade is verlaagd naar 60%.
  • De minimale/maximale schadebonus van handschoenen voor aanvalseweren, lichte machinegeweren, shotguns en submachinegeweren zijn verhoogd.
  • Spelers kunnen D-Tech verdienen door te demonteren.

Om verwarring in het onderhoudslog te verhelpen, 'speciaal event' verwijst naar de gewone 'buit'-events die gewoonlijk in het weekend plaatsvinden.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Nogmaals, console PTS is definitief onderweg. Binnenkort volgt meer nieuws. We waarderen de tests die tot nu toe zijn gedaan in de PTS, en we willen iedereen aansporen om door te blijven gaan met testen! Duik in de nieuwe PTS content en laat suggesties en feedback achter. Vergeet niet om bugs te melden op het PTS-forum.

  

Kom zoals altijd even langs op de  officiële forums  of op de  Reddit  van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division