Share this news:

12-10-2017 [News] SotG_October_12_Header

State of the Game: 12 oktober 2017

12-10-2017 12:00

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

Tijdens de vorige State of the Game had Community Developer Petter Mårtensson een ontmoeting met Creative Director Terry Spier en Lead Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment. Ze spraken over het PTS2- patchoverzicht en de belangrijke wijzigingen ten opzichte van PTS1.

Deze week besprak Petter de status van de PTS op consoles en sprak hij met Gameplay Programmer Sam Collier en Lead Game Designer Mark Russell van Ubisoft Reflections over alles wat met wereldwijde evenementen te maken heeft.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. En mocht je toevallig onderweg zijn: er is ook een Podcast-samenvatting!!

[05-12-2016] TodayDivider

PTS voor consoles is eerder deze week live gegaan! Deelnemers aan de PTS 1.7 kunnen de nieuwe content nu testen. Iedereen die PTS 1.7 niet heeft getest, ontvangt volgens planning vanavond (CEST) een uitnodiging.

We hebben naar jullie feedback over de recente wijzigingen in Tacticus geluisterd. Het geschut doet nu weer dienst als een methode om je Vaardigheidskracht te verhogen. Wapens zijn nog steeds een snellere manier om de SP-bonus te verhogen, maar misschien dat we deze wijziging later nog wat bijstellen.

We zijn blij dat iedereen plezier heeft beleefd aan het wereldwijde Aanval-evenement! Met deze evenementen willen we de gameplay een beetje opschudden en andere manieren om te spelen toevoegen om de game nog leuker te maken.

Sam en Mark vertelden iets over de twee volgende wereldwijde evenementen: Strike en Hinderlaag. Laatstgenoemde kan overigens al getest worden op de PTS. Tijdens hinderlaag ligt de nadruk op je zo min mogelijk verplaatsen tijdens het spel. Zolang spelers zich niet verplaatsen, loopt er een balk vol. Hoe voller de balk, hoe meer schade je doet. Hoe voller de balk, hoe meer schade agenten vijanden toebrengen. Het niveau van de balk loopt terug als spelers zich verplaatsen, maar ook als ze dichter in de buurt komen van bondgenoten. De schadeboost loopt op die momenten terug. Tijdens Strike moeten spelers zich tijdens missies ook zoveel mogelijk verspreiden. Gedode vijanden laten granaten vallen die zowel NPC's als spelers in de buurt schade toebrengen. Als spelers de opgelopen schade niet terug proberen te brengen, ontploffen ze zelf.

We hebben de hoeveelheid Wereldwijde-evenemententokens die je in Clear Sky, Lexington en Amherst kunt verdienen gewijzigd. De basisbeloning in GE-tokens voor het voltooien van deze missies is verlaagd omdat ze te gemakkelijk te farmen waren. Het aantal bonustokens dat je met GE-modificaties kunt verdienen is niet gewijzigd. We hopen met deze wijziging andere missies tijdens wereldwijde evenementen goede opties voor farming te maken. Houd er rekening mee dat dingen nog steeds aan verandering onderhevig zijn op de PTS.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Ter herinnering: iedereen die PTS 1.7 niet heeft gespeeld, ontvangt vanavond (CEST) een uitnodiging voor PTS voor consoles.

Aanstaand weekend, 21-22 oktober, wordt er een Dark Zone-evenement georganiseerd. Spelers ontvangen op 21 oktober extra beloningen in de vorm van Dark Zone-voorraaddroppings. Op 22 oktober zijn er nog vaker voorraaddroppings.

Fase 3 van PTS is bevestigd, maar een exacte datum kunnen we je nog niet geven. Het patchoverzicht wordt korter op de PTS3-releasedatum gepost.

We willen iedereen aanmoedigen om feedback te posten op de PTS-forums. Update 1.8 wordt naar alle waarschijnlijkheid een geweldige toevoeging aan The Division en dat hebben we te danken aan alle input van de community.

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division