Share this news:

26-10-2017 [News] SotG_October_26_Header

State of the Game: 26 oktober 2017

26-10-2017 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Er was vorige week geen State of the Game omdat er leden van ons team afwezig waren. Communityontwikkelaar Petter Mårtensson is weer terug deze week om ons bij te praten over PTS3 en Rogue 2.0.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder.

[05-12-2016] TodayDivider

De PTS voor 1.8 stopt op dinsdag 31 oktober. Door de vele verificatieprocessen komt er geen PTS fase 3 voor consoles.

Rogue 2.0 blijft relatief hetzelfde als het live gaat op de servers Het systeem kan uiteraard nog op kleine punten worden verbeterd. Op dit moment onderzoeken we nog wel de lengte van de in eerste instantie geldende deserteurtimer en de tijd om te doden in PVP.

De geheime sets voor de Aanvaller en de Nomade blijven relatief onaangeroerd wanneer Update 1.8 live gaat. Wat de geheime Roofdierenblik betreft, zijn we van mening dat deze helemaal af is voor PVE. Daarnaast wordt de vaardigheid Kogelvrij schild niet meer aangepast voor de release van Update 1.8. Dat allemaal gezegd hebbende, houden we de gevolgen voor de gameplay van alle sets nauwlettend in de gaten.

Meldingen in WSP worden aangepast voor zowel solo- als groepsspelers. We hopen iedereen daar zo snel mogelijk meer over te vertellen.

De PTS-wijzigingen voor het aantal wereldwijde-evenemententokens dat je verdient voor het voltooien van Amherst’s, Lexington en Clear Sky zijn teruggedraaid. Spelers verdienen nu weer het normale aantal wereldwijde-evenemententokens voor deze activiteiten.

Bepaalde eervolle vermeldingen voor het volgende wereldwijde evenement zijn gekoppeld aan DLC. Maskers en patches die je kunt verdienen, zijn echter niet aan deze eervolle vermeldingen gekoppeld. Spelers kunnen de volgende verzameling maskers die wordt uitgebracht verdienen zonder DLC te bezitten.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Zoals eerder vermeld eindigt de 1.8 PTS op 31 oktober zonder PTS3 op consoles.

Er was enige miscommunicatie over een speciaal Halloween-evenement volgende week. Ter verduidelijking: het evenement van volgende week is een dubbele Veldbekwaamheid-reservesevenement.

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division