Share this news:

SotG_Header_0211_NCSA

State of the Game: 2 november 2017

02-11-2017 12:00

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

In de vorige State of the Game besprak Community Developer Petter Mårtensson de huidige status van de PTS en ging kort in op een paar belangrijke zaken rondom Update 1.8, waaronder Rogue 2.0 en spel balans.

Deze week schuiven er twee bekende State of the Game-gasten van Red Storm Entertainment aan bij Petter. Creative Director Terry Spier en Lead Game Designer Keith Evans bespraken bij Petter de recent afgeronde PTS en alle spannende nieuwe content in Update 1.8.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan hieronder de video. Of als je op dit moment aan het reizen bent, kun je luisteren naar onze Podcast Terugblik.

[05-12-2016] TodayDivider

De Update 1.8 PTS werd dinsdag 31 oktober beëindigd, en is nu gesloten op alle platforms. We hebben tijdens de PTS een aantal veranderingen aangebracht in Update 1.8. Daar zijn we erg tevreden over, en we denken dat Update 1.8 een hoogtepunt van de game zal zijn. We willen jullie bij dezen bedanken voor jullie enthousiasme voor de game, al het ijverige testwerk, en al jullie feedback van de afgelopen maanden. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat Update 1.8 nóg beter is, als deze binnenkort wordt vrijgegeven!

PTS is een belangrijke stap in ons ontwikkelproces. Hiermee kunnen we in een update de laatste puntjes op de i zetten. Het heeft veel waarde voor het ontwikkelteam. We kunnen hierdoor onder meer de update zelf spelen en testen, streams bekijken, luisteren naar feedback uit de community en aanpassingen aanbrengen op basis van gegevens die tijdens de PTS bij ons binnenkomen. De meeste games hebben geen Public Test Server. Het betekent voor ons altijd een hectische tijd, met veel data en feedback die we in korte tijd moeten verwerken. Maar het eindresultaat levert altijd een verbeterd product op.

Terry&Keith gingen in op zorgen over de game-balans, die tijdens de PTS uit de community naar voren kwamen. Bijvoorbeeld over de Roofdierenblik- en Pad van de Nomade-sets, en over het Kogelvrije Schild. Zij benadrukten dat zij denken dat de genoemde sets in de huidige balans goed tot hun recht komen. Ze zijn erg benieuwd om te zien hoe de community ze ontvangt, als ze tijdens het komende Wereldwijde Evenement worden geïntroduceerd. Verder vertelden ze dat zij vonden dat het Kogelvrije Schild te veel voordeel bood in bepaalde situaties. Na wat laatste aanpassingen voor PTS3, hebben ze er nu een goed gevoel over.

Tijdens de PTS is er veel gesleuteld aan Rogue 2.0, gebaseerd op feedback uit de community, om er een stabieler game-onderdeel van te maken. Ze benadrukten ook dat de werking van de Dark Zone in grote mate verschilt tussen PTS en de liver servers. Ze denken dat de eindigende gameplay cyclus, in Rogue 2.0 klopjacht, iets is dat goed zal werken op de live servers. Zo ontstaan er unieke, zinderende gevechten tussen jagers en deserteurs.

We houden natuurlijk alle feedback uit de community over deze onderwerpen in de gaten als Update 1.8 is verschenen. Maar over het algemeen denken we dat Update 1.8 er goed voor staat, en dat het enorm veel coole content aan de game zal toevoegen.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

De release van Update 1.8 komt nu snel dichterbij. Hiermee zullen veel coole dingen aan de game worden toegevoegd. We hopen dat de community de update net zo vet zal vinden als wij! Hieronder staat een korte samenvatting van alle content die gratis aan de game wordt toegevoegd.

  • De West Side Piers map-uitbreiding.
  • Nieuwe verhaalelementen, te ontdekken via audiologs.
  • Opstand - PvE Horde speltype.
  • Skirmish - 4v4 Pvp speltype.
  • Nieuwe Wereldwijde Evenementen.
  • Nieuwe Geheime Uitrustingssets.
  • Optimalisatiewerkbank.
  • Rogue 2.0.
  • Verbetering van de Ondergrondse.

Goed nieuws voor alle agenten die in de toekomst op een Xbox One X gaan spelen: alle verbeteringen van de console zullen worden verwerkt in The Division. Meer sappige details en een planning volgen later, dus blijf komende State of the Game-streams bekijken.

We sluiten deze State of the Game met goed nieuws af: onze gasten bevestigen dat de Geheime Uitrustingsset-onderdelen, en de nieuwe exotische voorwerpen, in Update 1.8 te vinden zijn, in de Ondergrondse. Zie je beneden, in Update 1.8!

  

Kom zoals altijd even langs op de  officiële forums of op de  reddit  van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division