Share this news:

16-11-2017 [News] SotG_November_16_Header

State of the Game: 16 november 2017

16-11-2017 12:00

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

Tijdens de laatste State of the Game, was Designer James Norris van Ubisoft Leamington terug om met Petter en Terry verder te praten over de Ondergrondse in 1.8.

Deze week bespraken Community Developers Petter Mårtensson en Yannick Banchereau de releasedatum voor Update 1.8, het uitstel van het geplande wereldwijde evenement, de toekomst van State of the Game en nog veel meer.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder.

[05-12-2016] TodayDivider

Update 1.8 wordt begin december uitgebracht. De update wordt later dan verwacht uitgebracht na het voltooien van de PTS. De reden hiervoor is dat het een nogal forse update is waarvoor een langere periode van bijschaven en testen nodig is in vergelijking met sommige eerdere updates van de game.

Het volgende wereldwijde evenement vindt kort na de release van Update 1.8 plaats. We beseffen ons dat het ons, omdat het derde wereldwijde evenement onderdeel is van Update 1.8, niet lukt elke maand een wereldwijd evenement te organiseren, wat oorspronkelijk de bedoeling was. We hebben vanuit de community vaak het verzoek gekregen om in de tussenpoos de bestaande wereldwijde evenementen opnieuw te houden. We doen dit niet omdat het opzetten van een wereldwijd evenement niet zo gemakkelijk is als het klinkt. Daarnaast hebben we het gevoel dat het daar nu niet de juiste tijd voor is, a) omdat we op dit moment nog maar twee evenementen in de game hebben en b) omdat een deel van de community alle bijbehorende beloningen al heeft ontvangen. We zien in toekomst meer in het opnieuw houden van oudere evenementen als de beloningen zijn aangepast en als we meer evenementen hebben om af te wisselen.

We willen in de toekomst andere vormen van streams gebruiken waarin we meer aandacht willen besteden aan alle toffe dingen die de community doet in en rond de game. Dit is een onderdeel van een grotere vernieuwing van de State of the Game-opzet waar we aan werken en die als doel heeft jullie van betere wekelijkse content te voorzien.

Een andere reden om met deze wijzigingen te experimenteren, is dat we ons realiseren dat men binnen de community verwacht dat we met nieuws komen tijdens een State of the Game. Weken zonder of met weinig nieuws kan tot onnodige frustratie leiden. Er komt om die reden een onregelmatiger segment vol nieuws, tijdens onze toekomstige wekelijkse streams in de nieuwe opzet.

Totdat we de nieuwe opzet kunnen gebruiken, is er in weken dat we weinig nieuws met jullie kunnen delen geen State of the Game-stream. Aan de gameplaystreams met de communityteams verandert niets. We stellen jullie geduld en begrip terwijl we met de nieuwe opzet van onze wekelijkse streams bezig zijn op prijs.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Vandaag kondigden we aan dat we Update 1.8 begin december willen uitbrengen en dat het volgende wereldwijde evenement niet al te lang daarna zal plaatsvinden. Er volgen meer details, datums en een compleet patchoverzicht naarmate de release dichterbij komt.

Dit weekend wordt er een Double HVT Reward-evenement georganiseerd. Dat is een evenement waarbij agenten dubbele beloningen krijgen voor het voltooien van contracten op belangrijke doelwitten.

  • Start: 17 november 01:01 uur
  • Einde: 20 november 01:01 uur

Blijf de State of the Game-streams volgen voor meer informatie over Update 1.8 en het volgende wereldwijde evenement!

  

Kom zoals altijd even langs op de officiële forums of op de Reddit van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division