Share this news:

29-11-2017 [News] AH_Header_November

Agent Highlights: november 2017

29-11-2017 12:00

Hallo, agenten!

The Division staat op het punt een nieuw hoofdstuk te beginnen: Resistance. Vrijwel alles wat je moet weten over Update 1.8 is al bekend, dus nu is het alleen nog zaak om hem uit te brengen! En dat gaat binnenkort gebeuren. Maar in de tussentijd wil je misschien een paar hoogtepunten uit de community zien.

Zoals gewoonlijk geven we weer 1000 Phoenix-credits aan alle agenten die we hier in het zonnetje zetten. Deze geweldige hoogtepunten verdienen immers geweldige uitrustingen!

Goed, laten we beginnen.

Vorige maand namen een aantal van jullie contact met ons op vanuit New York, de stad waar de uitbraak plaatsvindt in The Division. We beginnen ons af te vragen of dit een gewoonte gaat worden, want PySikE twitterde dit naar ons vanaf Union Square:

AH_IMG_1


“Typisch zo'n moment waarop je #NYC bezoekt en je niet weet waar je bent, maar wel dat je er al een keer bent geweest tijdens een missie”, zegt hij. We zijn blij dat we je een referentiepunt hebben kunnen geven, PySikE. Hopelijk heb je het naar je zin daar!

AH_cosplay_divider

Maseo (@kawaii_hibana) deelde zijn Division-cosplay met ons op Black Friday, toepasselijk genoeg.

AH_IMG_2

Wat we vooral waardeerden aan zijn gedetailleerde outfit was de zelfgemaakte biohazard-zak met besmette dollarbiljetten. Een simpel maar doeltreffend idee.

We vragen ons wel af waar die biljetten vandaan komen...

AH_IMG_3


Ah, daar is het antwoord! Hier doet @cfgamble zijn beste imitatie van Dr. Amherst, die onthutst is dat Agent Maseo zijn bewerkte biljetten zo snel heeft gevonden.

AH_TF_divider

Een paar maanden geleden lieten we twee taarten met Division-thema zien. Het gebeurt niet vaak dat we twee van zulke unieke creaties in één maand toegestuurd krijgen, en ze waren zo mooi dat we ze allebei wilden laten zien.

Deze maand bevinden we ons weer in een soortgelijke situatie. Het verschil is dat we het dit keer over twee zeer goed gemonteerde muziekvideo's hebben die beide een eigen stemming neerzetten.

Eerst hebben we Wild Max met “Scenes of the Collapse”

 

 

Deze video raakte ons omdat het zich richt op de veilige zones in New York na de uitbraak. Aan de ene kant richt de video zich op het verleden; wat destijds zo normaal leek is nu een idyllische droom die verloren is geraakt. Je hoeft niet verder te kijken dan het reclamebord dat volgehangen is met dogtags van gesneuvelde agenten en foto's van de stad voordat alles veranderde; deze prille samenleving is nog niet bereid om los te laten.

Maar het leven gaat verder, en Max toont glimpen van een samenleving die in het reine komt met wat er verloren is en een nieuw leven begint. We hebben allemaal de burgers gezien die samenkomen om te eten tijdens de kerstvoorbereidingen in het hoofdkwartier. Maar Max' presentatie van de gebeurtenissen tonen aan dat er misschien hoop is voor de toekomst.

Goed gedaan, Max. Bedankt dat je dit met ons deelde.

Daarnaast krijgen we het andere uiterste van Baundiesel, die zich richt op de chaotische frontlinies van New York in zijn video, “Lullaby for the Collapse”.

 

 

Hier zul je geen sprankje hoop vinden. Deze video bevat net zo weinig genade als de Dark Zone. Het is ieder voor zich in de ijskoude woestenij. Baundiesel belicht de ongeremde verwoesting die overal in de stad woedt, maar schakelt af en toe ook terug om de troosteloze nasleep van het gevecht te belichten. Dat lange shot van de lijken die aan het plafond hangen, bijvoorbeeld. Maar tegelijk is er nooit tijd om echt stil te staan bij wat er gebeurt, zoals je ziet in het gevecht dat eronder plaatsvindt. De stemming wordt versterkt door het begeleidende nummer, dat bijna een gevoel van aanvaarding overbrengt. Misschien is dit wel gewoon hoe het is. Jij ook bedankt, agent Baundiesel.

Dezelfde situatie vanuit twee verschillende perspectieven. Welke hang jij aan?

Voor we afsluiten: er is nog één ding dat we niet konden negeren... van Twitch-streamer Orenji iro Sage:

AH_IMG_4


Dit zouden we dolgraag zien gebeuren! Dus agenten, als jullie willen zien wat Sage kan doen, laat het hem dan weten op Twitter. Misschien zien we hem volgende week wel in de hoogtepunten.

We hebben deze maand veel muziek langs zien komen, nietwaar? Het is vaak onderwerp van gesprek in ons community-team, dus het is fijn dat de community ons iets geeft om over te praten!

We zijn dol op jullie content, agenten, dus laat ze maar komen! Als je deel wilt zijn van ons volgende Agent Highlights-artikel, kun je je creatie twitteren met de hashtag #AgentHighlights.

ATTENTIE: agenten, volg @TheDivisionGame op Twitter zodat we jullie kunnen benaderen voor de beloningen.

 

Bedankt, namens ons allemaal!

Tot de volgende keer,

Het communityteam van The Division