Share this news:

05-12-2017 [News] Update 1

Update 1.8 is nu beschikbaar!

05-12-2017 12:00

Update 1.8 is nu live op PC, Xbox One en PS4. Update je client en doe mee aan de vele nieuwe activiteiten en onderdelen die gratis zijn toegevoegd aan The Division:

Opstand

Vijandelijke facties hebben de handen ineengeslagen, en vallen Division-agenten aan in Opstand. In dit nieuwe PVE-speltype, werken golven van facties samen om SHD voor eens en altijd te vernietigen. Spelers kunnen versterkingen bouwen, afgesloten doorgangen ontgrendelen en geheime kisten openbreken in drie arena's.

Skirmish

Skirmish is het nieuwe 4v4 TDM PVP speltype. Dit speltype is ontworpen met een 'minder rennen, meer schieten'-insteek. Spelers vinden hier een mix van kortere rondes, kleinere maps en gevechten op kleine afstanden. Skirmish spelen zorgt ook voor een verhoging van je niveau in De Grote Confrontatie. In 1.8 is dit hernoemd naar de PVP-ranglijst.

West Side Pier

West Side Pier is een kaartuitbreiding die spelers het linkergedeelte van Manhattan instuurt. Spelers kunnen hier Division-Tech verzamelen, en meldingen/ opdrachten spelen. Een nieuwe sociale ontmoetingsplaats—Camp Clinton—voorziet Agents van alle benodigde voorraden in het nieuwe gebied.

Vernieuwde Ondergrondse

De Ondergrondse in 1.8 is beter dan ooit. Spelers krijgen hier handicaps, die een afweging van risico ten opzichte van beloningen toevoegen aan missies. Er zijn nu ook checkpoints die spelers absoluut nodig zullen hebben. Voor het eerst in The Division zullen Jagers op willekeurige momenten opdoemen in de Ondegrondse, en wellicht laten ze Geheime Uitrusting vallen.

Optimalisatie van uitrusting

Spelers hebben de mogelijkheid om wapens en uitrusting zo effectief mogelijk te maken, door Division-technologie op de Optimalisatiewerkbank te gebruiken. In combinatie met een nieuw 'energie'-niveau dat is toegekend aan uitrusting, kunnen spelers met dit systeem meer uit de PVE-content halen.

Deserteur 2.0

Een nieuwe optie in 1.8 is de Aan/Functie van Deserteur, wat het speeltempo in de Dark Zone zal veranderen. Om Deserteur te worden, moeten agenten een toets of knop blijven indrukken om zichzelf te markeren. Daarna kunnen ze doorgaan met hun PVP-activiteiten. De beloningen voor beide kampen in de PVP Klopjachten zijn ook groter geworden.

Exotische Wapens

In 1.8 zijn vier nieuwe exotische wapens beschikbaar. Als eerste de ‘Big Alejandro’—een krachtig, licht machinegeweer dat doelwitten vanuit dekking met een hoog RPM kan neermaaien. Het machinepistool 'The House' houdt agenten scherp, omdat een steeds wisselende helft van het magazijn bonusschade aanbrengt. De 'Duivel' en 'Hiel'-sluipschuttergeweren zijn ontworpen om in combinatie met elkaar gebruikt te worden. Als ze allebei tot de uitrusting behoren, ontvangen agenten tegelijkertijd de voordelen van beide wapens.

Er zit zelfs nog meer in deze grootste gratis update van The Division. Ga voor meer informatie naar onze Update 1.8 home page.