Share this news:

07-12-2017 [News] SotG_December_7_Header

State of the Game: 7 december 2017

07-12-2017 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game sprak Community Developer Yannick Banchereau met Creative Director Terry Spier en Lead Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment over Rogue 2.0-statistieken in voorbereiding op Update 1.8.

Yannick is deze week terug met Community Developer Petter Mårtensson om te praten over 1.8 en het aankomende wereldwijde evenment, Strike.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. Als je onderweg bent, kun je ook gebruik maken van onze Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

Update 1.8 is uitgebracht op dinsdag 5 december! We willen iedereen bedanken voor hun geduld en steun, en iedereen die langskwam voor de 24-uur-stream! De eerste Twitch Drops-campagne voor The Division was een succes, en we zijn van plan om er nog meer te houden. Als herinnering aan iedereen die geen gratis wapenskin voor de stream heeft ontvangen: we kijken momenteel wat er is misgegaan en we gaan zorgen dat de skins bezorgd worden.

Zoals bij elke grote game-update zijn er een aantal onvolkomenheden waar we al bewust van zijn:

  • Server-crashes (opgelost tijdens het onderhoud van vandaag)
  • Agenten die in Wereldniveau 4 spawnen

Meld je problemen zoals gewoonlijk via het officiële forum.

Tijdens de eerste 24 uur dat Update 1.8 live was, zijn er in totaal 769.358 exotische reserves geopend op de drie verschillende platformen. Van de spelers de exotische reserves hebben geopend na de release van 1.8, heeft 75% van deze spelers minder dan 15 reserves geopend. De beste deelnemer heeft maar liefst 267 exotische reserves geopend.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Er is tot 10 december een gratis weekend-evenement aan de gang met gratis DLC. Als je de game en de uitbreidingen nog niet hebt gespeeld, is dit je kans!

Het wereldwijde Aanval-evenement begint op dinsdag 12 december. Agenten krijgen de kans om geheime Nomade, D3-FNC, Predator en Banshee te verzamelen tijdens het evenement. We introduceren een reeks nieuwe uiterlijkmaskers die gebonden zijn aan eervolle vermeldingen voor wereldwijde evenementen, en een nieuwe uiterlijkset/skin-beloningen die gebonden zijn aan het klassement.

Strike-modificaties:

  • Aanval - Altijd actief. Vijanden exploderen wanneer ze sterven.
  • Preventieve aanval - Aanvalsgedrag plus ontvangen schade activeert een kleine explosie bij agenten.
  • Tactische aanval - Zoals bij Preventieve aanval, maar vijanden worden ook nog eens gemarkeerd bij Aanval-explosies. Als ze worden gedood, beschadigen ze alle vijanden. Alle explosieschade die bondgenoten elkaar toebrengen is verhoogd.

We brengen je zo snel mogelijk nieuws over een potentiële State of the Game voor volgende week. Nogmaals bedankt, agenten!

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division