Share this news:

11-01-2018 [News] SotG_January_11_Header

State of the Game: 11 januari 2018

11-01-2018 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game spraken Community Developers Yannick Banchereau en Hamish Bode over het balanceren van geheime sets in verhouding tot de laatste vier geheime sets van het volgende wereldwijde evenement.

Deze week wordt Community Developer Petter Mårtensson vergezeld door Yannick om de datum voor het wereldwijde evenement Hinderlaag te bevestigen en te praten over community-content.

Als je de stream hebt gemist, kun je hieronder de VoD bekijken. Als je onderweg bent, kun je gebruikmaken van onze Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

We zijn weer terug met de eerste State of the Game van 2018! In het nieuwe jaar willen we een paar veranderingen maken aan de show. We willen dat State of the Game een wekelijkse live-stream blijft, maar we willen meer community-aspecten toevoegen rondom The Division; cosplays, fan-art, hoogtepunten en nieuws. We zijn van plan om deze veranderingen vanaf volgende week door te voeren.

Onderhoud is vandaag voltooid zonder enige problemen. De Uitbreidingsvoorraad-bug die zorgde dat spelers geen Conflict konden spelen zonder Season Pass is nu verholpen. Als je nog problemen ondervindt, neem dan contact op met Ubisoft Support.

Na het onderhoud van vandaag zal de Feestdagenvoorraad niet meer beschikbaar zijn. Als je het Kerstmankostuum niet hebt kunnen bemachtigen, kan MrKebab je een hart onder de riem steken met een feestelijke boodschap:

Wereldwijd Evenement 4: Hinderlaag begint op dinsdag 23 januari en duurt één week. De geheime sets die uitkomen met het evenement zijn als volgt:

  • AlphaBridge
  • Hunter's Faith
  • FireCrest
  • Tactician's Authority

At this point, we zijn niet van plan om sets af te zwakken. We wachten tot de laatste vier geheime sets uitkomen met Hinderlaag om te zien hoe de meta-game zich ontwikkelt.

We wetendat er video rondgaat over een onkwetsbaarheid-bug, maar we hebben dit probleem zelf niet kunnen nabootsen. We vermoeden dat dit een eenmalige bug is, maar als iemand meer informatie heeft over deze glitch, kun je het naar ons sturen via stateofthegame@massive.se.

Als voorproefje voor de State of the Game van volgende week, willen we wat community-content in het zonnetje zetten!

SHD-LegenBeary heeft misschien zijn been gebroken, maar hij hij vindt toch dat hij niet mag klagen vergeleken met Faye Lau.

11-01-2018 [News] SotG_January_11_Asset_SHD-LegenBeary

Ghost kwam met een 3D render van wapens en accessoires in The Division. We weten zeker dat hij zich wel kan weren in de straten van New York.

11-01-2018 [News] SotG_January_11_Asset_Ghost

Tot slot heeft Wild Max een montage gemaakt zodat iedereen van de feeststemming kan genieten, zowel in als buiten The Division.

We laten dit soort content elke maand zien in onze Agent Highlights artikelen! Als je iets hebt gemaakt dat je wilt delen, kun je je content naar ons tweeten met de hashtag #AgentHighlights.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Er ligt nog meer in het verschiet voor The Division, maar op dit moment zijn we vooral gericht op Update 1.8. Vergeet niet dat Update 1.8 de grootste gratis update voor de game is, en nog steeds vers is. We waarderen alle opwinding en enthousiasme, maar we willen jullie vragen om zo geduldig mogelijk te zijn.

Dus kort samengevat:er is volgende week weer een State of the Game, maar deze zal meer gericht zijn op de community in plaats van nieuws. We hopen dat iedereen de community-creaties rondom The Division waardeert. Wij in ieder geval wel!

Vergeet niet dat Hinderlaag op 23 januari begint! Bereid je voor, agenten.

Kom zoals altijd even langs op het  officiële forum of op decommunity Reddit als je zin hebt om te praten overalles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division