Share this news:

18-01-2018 [News] SotG_January_18_Header

State of the Game: 18 januari 2018

18-01-2018 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game bevestigden Community Developers Petter Mårtensson en Yannick Banchereau de datum voor het wereldwijde evenement Hinderlaag en lieten ze community-content zien.

Deze week wordt Yannick vergezeld door Petter tijdens een State of the Game die gericht is op community-content en de onthulling van de maskers die beschikbaar zijn in Hinderlaag.

Als je de stream hebt gemist, kun je hieronder de VoD bekijken.

[05-12-2016] TodayDivider

Wereldwijd evenement 4: Hinderlaag begint op dinsdag 23 januari en duurt één week. Dit zijn de geheime sets die tegelijk worden uitgebracht met het evenement:

  • AlphaBridge
  • Jagersvertrouwen
  • FireCrest
  • Autoriteit van de tacticus

Deze unieke maskers kun je bemachtigen door eervolle vermeldingen van het wereldwijde evenement te voltooien.

SotG_Ambush_Masks

Zet 'm op, agenten!

Op maandag 22 januari wordt er onderhoud gepleegd door Ubisoft. Rond deze tijd is de game mogelijk niet beschikbaar of kun je problemen met de verbinding ervaren. Kijk voor meer informatie en de exacte tijden op het officiële forum. Je kunt op de hoogte blijven van alle onderhoud via onze officiële Twitter-account.

In de State of the Game van deze week zetten we wat van de geweldige community-content in het zonnetje die jullie hebben gemaakt.

RetroHurricane deelde zijn afbeelding van een vriendelijke sleeper agent genaamd Connor. Met zijn kogelvrij schild en shotgun is hij altijd klaar om in actie te komen!

SotG_RetroHurricane

We hebben een hoop getalenteerde cosplayers in onze community, en MiguelMando141 is zeker geen uitzondering. Zijn SHD-agent is fenomenaal, en het spiegeleffect voegt een artistieke flair toe.

SotG_Miguel_2

Aan de andere kant hebben we de Jager van SplinterShield, met een outfit die agenten ongetwijfeld heel wat schrik aanjaagt als ze te ver in de ondergrondse zijn afgedwaald. Blijkbaar heeft de Jager zijn bijlen verbeterd!

SotG_SplinterShield

Division-agent Frostie deelde een reeks foto's waarbij hij actief was in New York om de hulpbehoevenden te helpen die verstrikt raakten in de chaos die veroorzaakt werd door de dollargriep.

SotG_Frostie_3

 

Zelfs SGD-agenten moeten soms kunnen ontspannen, zoals Enrique Barthe laat zien in zijn filmpje waarin een agent zijn vette danspasjes laat zien in de club.

In het filmpje van Eddy Happy wordt het doorsnijden van een touw in de Dark Zone voorzien van commentaar door niemand minder dan Sir David Attenborough. Het commentaar van zijn rustgevende stem maakt eigenlijk alles interessanter.

Lone Wolf Entertainment heeft zich voorgenomen om alle geweldige street art te ontdekken die te vinden is in de straten van Manhattan. De reeks filmpjes toont een paar van zijn favoriete werken die verspreid zijn door de stad.

Veel community-leden hebben de graffiti van de game ook gedeeld met de hashtag #DivisionGraffitiMonday op Twitter.

Lt. Buzz Litebeer is een contentmaker die een reeks informele filmpjes heeft gemaakt over de vorige updates van de game. Deze filmpjes, getiteld 'Back to the Past', geeft kijkers de mogelijkheid om door de bijna tweejarige geschiedenis van de game te reizen.

Tenslotte heeft Agent Max zijn creatieve geest gebruikt om een lied te maken met de titel 'Bourbon: Faye's Theme', met filmische scènes uit de game.

Ga zoals altijd naar de  officiële forums  of naar de  Reddit  van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division