Share this news:

25-01-2018 [News] SotG_January_25_Header

State of the Game: 25 januari 2018

25-01-2018 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game zetten Community Developers Petter Mårtensson en Yannick Banchereau wat community-content in het zonnetje en onthulden ze de maskers voor het wereldwijde evenement Hinderlaag.

Deze week zijn Petter en Yannick terug met een korte update over het wereldwijde evenement Hinderlaag en meer community-hoogtepunten.

Als je de stream hebt gemist, kun je hieronder de VoD bekijken.

[05-12-2016] TodayDivider

Het onderhoud van vandaag is voltooid volgens schema en heeft de volgende problemen verholpen:

  • Voltooide Klopjachten zorgden niet voor vooruitgang in de eervolle vermelding 'Klopjacht'
  • Er konden oneindig veel vijanden spawnen tijdens het spelen van Opstand

We houden de geheime uitrustingssets in de gaten en kijken hoe goed ze presteren in de game. De geheime uitrustingen van Hinderlaag zijn nog nieuw, en we willen meer spelers een kans geven om ze uit te proberen en te experimenteren met de meta.

Statistieken met Yannick

Nu het wereldwijde evenement van start is gegaan, herintroduceren we Statistieken met Yannick. Dit is het aantal wereldwijde-evenement-Tokens dat er in de eerste 48 uur van Hinderlaag is verdiend:

25-01-2018 [News] SotG_January_25_GE_Total_Tokens

Dat komt overeen met 4,3 miljoen geopende superieure hinderlaagreserves. We gaan ervan uit dat sommige spelers hun wereldwijde-evenement-Tokens sparen of hun reserves nog niet hebben geopend.

Fan-fiction

We hebben fan-fiction over The Division ontvangen, geschreven door Agent Saint. Het vertelt het verhaal van een Londense Division-agent met diabetes. Bedankt voor het delen van dit verhaal!

Fan-art

Lpariah is een nieuwe speler van The Division die zojuist WT5 heeft bereikt. Om meer spelers stil te laten staan bij de landschappen van Manhattan, heeft ze een fotodagboek samengesteld tijdens haar reis. Er staan een paar prachtige kiekjes in dit album!

Cheshire Cat heeft iets soortgelijks gedaan met haar polaroid-toer van Manhattan. De screenshots zijn verwerkt tot fantastische polaroidfoto's voor een prachtige compilatie.

Ook willen we Agent Baundiesel bedanken voor zijn fotoboek met screenshots van The Division—#DivisionShots.

Cosplay

SHD Umbra combineert Ghost Recon en The Division met zijn cosplay van LVOA-C. Wie zegt dat Ghosts niet ook SHD Agenten kunnen zijn?

25-01-2018 [News] SotG_January_25_Cosplay_Umbra

Agent Mabeobja is weer terug en laat haar cosplay in de Dark Zone zien. Leuk feitje: deze foto is in Tokio genomen!

25-01-2018 [News] SotG_January_25_Cosplay_Mab

Ryoto heeft ook een cosplay ingestuurd vanuit Tokio. Er zijn vijandelijke LMB gesignaleerd in de besneeuwde straten.

25-01-2018 [News] SotG_January_25_Cosplay_Ryoto

We blijven bij het sneeuwthema met Tri_San, die een andere Division-agent laat zien in zijn cosplay terwijl hij sneeuw schept!

25-01-2018 [News] SotG_January_25_Cosplay_TriSan

Videocontent

Orbital Thunder heeft een kort filmpje over The Division gemaakt! In het filmpje is het Echo-systeem op boeiende wijze vastgelegd. Prachtig!

TheRealCrazyJo reist door de internationele school in de game terwijl hij commentaar levert op de verschrikkingen die daar hebben plaatsgevonden.

Orenjiiro Sage heeft het lied 'Lawless' geschreven, geïnspireerd door de chaos en anarchie die uitbraken tijdens de ondergang van New York. We hebben van elke seconde genoten!

Vergeet niet: we tonen elke maand community-content in onze Agent Highlights-artikelen! Als je content hebt die je met ons wilt delen, kun je je creaties tweeten met de hashtag #AgentHighlights. Ontzettend bedankt voor alle inzendingen!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Helaas hebben we niks nieuws te melden over de Xbox One X-patch. We waarderen jullie enthousiasme en komen zo snel mogelijk met meer informatie.

Ga zoals altijd naar de  officiële forums  of naar de  Reddit  van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division