Share this news:

AH_January_Header

Agent Highlights: januari 2018

28-01-2018 05:13

Hallo, agenten

Als we de eerste maand van dit jaar in één woord moesten samenvatten, dan was het 'wauw'! Cosplay, illustratie, muziek, film; we hebben het allemaal voorbij zien komen. Januari 2018 is tot nu toe een van de beste maanden geweest voor The Division wat betreft community-content.

Het was niet de eerste keer dat we zoveel fantastische creaties onder ogen hebben gekregen dat we moeite hadden om de selectie te beperken tot het gebruikelijke aantal agenten voor deze artikelen. Maar dit keer wilden we de lijst een beetje uitbreiden!

Laten we deze uitzonderlijke maand vieren met een extra dikke editie van Agent Highlights!

Waarschijnlijk weet je nu wel hoe het werkt: alle uitgelichte agenten ontvangen een in-game geschenk van 1000 Phoenix-credits.

Zullen we een kijkje nemene?

AH_cosplay_divider

Om te beginnen willen we een paar cosplayers met jullie delen.

Ten eerste hebben we deze outfit van

Miguel Mando

AH_1

“Ben ik losgeslagen, of gewoon een beetje boos?”, vraagt hij. Wie het weet mag het zeggen, maar we kunnen duidelijk zien dat er iets niet helemaal in orde is. Miguel heeft het beeld mooi bewerkt om aan te geven dat hij de controle verliest.

Tja, het verkennen van de Dark Zone is nu eenmaal zwaar werk.

De volgende beelden verwerken het winterthema van The Division op allerlei gave manieren. Het is immers wel die tijd van het jaar! Ten eerste hebben we deze van de ervaren Division-cosplayer Agent Mab in Japan.

AH_2

Misschien herken je Mab wel van haar #AgentActivated project van vorig jaar. Ze is ook een van de mensen die aan #MissingAgents werkt, waarvan we een teaser hebben gedeeld in het artikel van vorige maand. We kunnen niet wachten om te zien hoe dat uitpakt. Zorg in de tussentijd dat je niet verkouden wordt, Mab. En succes met de verhuizing!

Voor het volgende plaatje gaan we naar Duitsland, met een foto van Frostie en Hiji.

AH_3

Er is geen sneeuw te bekennen, maar toch voelt dit beeld koud en streng. De grijze licht, de dorre bommen, de gezichtsverf, de uitdrukkingen, de outfits; alles komt samen om een pakkende sfeer neer te zetten. Er staan nog meer foto's van haar fotoshoot op Twitter, dus neem zeker een kijkje!

AH_fanart_divider

Hier zien we twee zeer verschillende stukken fanart. Ten eerste hebben we de 'vriendelijk uitziende sleeperagent' van RetroHurricane.

AH_4

Het is duister, grimmig, maar ook ondeugend. Dat bevalt ons wel, Retro. Die heldere groene ogen vormen een scherp contrast met de rest van de foto. Mooi detail.

Vervolgens hebben we een 3D-render van @Il_Ghost_lI.

AH_5

De details in deze afbeelding zijn uitzonderlijk, van de textuur van de wapens tot de weerspiegelingen en belichting van elk object. Het metalen oppervlak dat de hele afbeelding bedekt is op zich al indrukwekkend genoeg.

AH_fancreation_divider

Dit is echt een diverse categorie. Drie zeer unieke werken die het allemaal verdienen om gezien en gewaardeerd te worden.

Laten we beginnen met wat fanfiction van Matt Shields, de getalenteerde schrijver van de jingle voor onze State of the Game-stream. Matt schrijft een verhaal dat zich afspeelt in The Division na de uitbraak in New York, getiteld 'Survival'. Het is zeer getrouw aan de game, met een paar vriendelijke gezichten en locaties, en het lijkt erop dat Shields nog maar net is begonnen. We zijn benieuwd waar zijn verhaal naartoe gaat.

Je kunt 'Survival' hier lezen.

Daarna hebben we iets dat we misschien nog nooit eerder hebben gezien: een dramatische monoloog door TheRealCrazyJo uit Frankrijk: Agent Stories - International School

Het filmpje volgt Agent Jo terwijl hij de International School in Kips Bay verkent en vertelt wat hij heeft meegemaakt in dit gebouw toen het virus door de stad woedde. Jo's stem vertelt op weemoedige wijze over de dingen die hij heeft meegemaakt, en we werden er erg door geraakt. Voortreffelijk werk!

Hier is nog een verhalend werk dat zich op het verleden richt. Het maakt op interessante wijze gebruik van een game-feature om een verhaal te vertellen. Het is eind vorige maand gepost, dus we hebben besloten om het alsnog hier te laten zien. Dit is 'Echoes', gemaakt door de jongens van Orbital Thunder in Australië.

In deze korte film analyseert een Division-agent een ECHO na een schietpartij op een parkeerplaats. Door de prachtige manier waarop het filmpje is geëdit, is het soms moeilijk om naar te kijken. De geweerschoten en de inslag van de kogels (achteraf toegevoegd met speciale effecten) zorgen dat de actie veel gewicht heeft; je voelt elk schot. Echt een cool idee!

AH_TF_divider

Het team kon niet beslissen welke hun favoriet was. Alweer. Zo gaat het altijd. Dit keer waren we in dubio over een aantal liedjes, omdat we de afgelopen paar weken een hele hoop muziek te horen hebben gekregen. Het is dus vanzelfsprekend dat we het artikel van januari afsluiten met een paar deuntjes.

De eerste van onze twee favorieten zal sommigen van jullie bekend voorkomen: Wild Max. Hij produceert al langere tijd audiovisuele juweeltjes, maar met zijn nieuwste creatie heeft hij zichzelf overtroffen. Dit is 'Bourbon: Faye's Theme'.

Max omschrijft het als 'deel van mijn project om de gevoelens te uiten die ik krijg als ik The Division speel'. Dit benauwende maar prachtige stuk wordt voornamelijk geleid door de piano, maar er is nog veel meer aan de gang - zoals de drums, het zangkoor en een gastoptreden van niemand minder dan Faye - waardoor de sombere toon van het lied in contrast wordt gesteld met een gespannen energie. Dit beeld van New York is ongetwijfeld een trieste tafereel. Maar het gevaar ligt overal op de loer, dus je hoeft niet te lang stil te staan bij het verleden. En volgens ons geeft dit nummer die gedachte goed weer.

Tot slot hebben we iets waar we reikhalzend naar hebben uitgekeken. Sage heeft het al een tijdje laten doorschemeren, en we hebben het erover gehad. Nu is het er eindelijk. Sage's originele stuk, getiteld 'Lawless'.

Sage, echt, wat een stem!

Er zijn twee dingen die ons opvallen in dit nummer: ten eerste maakt Sage een interessante keuze door het nummer te beginnen met een subtiele elektrische gitaar over het pompende ritme van de akoestische gitaar. En na de inleiding komt het nooit meer terug. Die subtiele verandering maakt een enorm verschil: de kalmte is daarna bijna tastbaar. Het tweede is de vocale harmonieën die opduiken terwijl Sage vertelt over wat hij heeft meegemaakt in het 'wetteloze' New York. Vooral die laatste harmonie is geweldig! Ondanks de troosteloze taferelen die hij beschrijft, benadrukt het nummer hoe belangrijk het is om door te blijven gaan in zware tijden. Dat vinden we een mooie boodschap. En als het nog niet duidelijk was: we vinden dit lied ook mooi!

En dat was het weer voor de Agent Highlights van januari. De community heeft deze game weer naar een hoger niveau getild; net als we denken dat we alles hebben gezien, blijven jullie ons weer verrassen. En daar zijn we ontzettend blij mee. Wat hebben jullie volgende maand voor ons in petto? Laat het ons weten door je werk met ons te delen via de hashtag #AgentHighlights.

ATTENTIE: Agenten, volg @TheDivisionGame op Twitter zodat we jullie kunnen benaderen voor de beloningen.

Namens ons allemaal: bedankt!

Tot de volgende keer,

Het Division-communityteam