Share this news:

01-02-2018 [News] SotG_February_1_Header_NCSA

State of the Game: 1 februari 2018

01-02-2018 05:22

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game zetten Community Developers Petter Mårtensson en Yannick Banchereau community-content in het zonnetje en gaven een korte update over het wereldwijde evenement Hinderlaag.

Deze week zijn Petter en Yannick terug om te praten over de droprates van geheime uitrusting, community-content en een katje dat is losgeslagen.

Als je de stream hebt gemist, kun je hieronder de VoD bekijken.

[05-12-2016] TodayDivider

Het onderhoud van vandaag is voltooid volgens schema en de gebruikelijke taken zijn uitgevoerd.

Het vierde wereldwijde evenement Hinderlaag is nu voorbij. Hopelijk hebben jullie je vermaakt met het evenement en een paar vette upgrades verdiend voor je agent!

Nu alle geheime uitrustingssets zijn geïntroduceerd, gaan we kijken of er een mogelijkheid is om de droprate van geheime uitrusting op bepaalde locaties te verhogen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar andere oplossingen om te zorgen dat ze makkelijker te verdienen zijn voor spelers. We zullen hier zo snel mogelijk meer informatie over delen.

Deze week had onze klantenservice te maken met een losgeslagen katje. Het katje van een arme agent was op zijn toetsenbord gaan zitten, waardoor de game zijn personage had gewist. Bij het betreffende support ticket was een foto aangehangen met als bijschrift: “Dit kleine ettertje beseft niet eens wat ie gedaan heeft.” Hij ziet er anders behoorlijk schuldig uit!

01-02-2018 [News] SotG_Kitten

Stats With Yannick

Yannick is deze week terug met interessante getallen over het wereldwijde evenement dat onlangs is beëindigd.

01-02-2018 [News] SotG_SwY_1

De afgelopen week zijn er maar liefst 19,9 miljard wereldwijde-evenementcredits verdiend en 13,3 miljoen superieur hinderlaagvoorraden geopend.

01-02-2018 [News] SotG_SwY_2

Heb je nog geen genoeg van Yannicks getallen over het wereldwijde evenement? Zorg dan dat je de VoD bekijkt voor de rest.

Fanart

Heb je je ooit afgevraagd hoe State of the Game zou smaken in een blikje? Michael Batenburg heeft een State of the Game-drankje gemaakt waar iedereen van kan genieten. Doe ons er maar een paar, agent. 

01-02-2018 [News] SotG_Contaminated_Can

Community-lid Cheshire Cat heeft een reeks filmposters gemaakt voor 'A Christmas Miracle', een speelfilm met hoofdrollen voor niemand minder dan onze community-developers Petter Mårtensson en Yannick Banchereau. Wij willen weten wanneer deze in première gaat!

Bedankt, agent. We hebben er goed om gelachen!

01-02-2018 [News] SotG_A_Christmas_Miracle

Cosplay

Deze week willen we een andere geweldige cosplayer van The Division uitlichten. Agent Akimura neemt het op tegen de elementen terwijl hij slechts bewapend is met zijn handwapen om zich te beschermen tegen de gevaren van de stad. Hopelijk heeft hij zich goed kunnen uitrusten en is hij op tijd bij een evacuatiepunt gekomen. We kunnen het niet veroorloven om nog meer agenten te verliezen in de sneeuwstorm als we de stad willen heroveren.

01-02-2018 [News] SotG_Akimura

Videocontent

Laten we de community-content van deze week afsluiten met een muziekvideo van een fan. OGSwagPanda heeft deze briljante muziekvideo samengesteld, genaamd ”Lawless”. Geweldige montage, agent!

Vergeet niet: we tonen elke maand ook community-content in onze Agent Highlights-artikelen! Als je content hebt die je met ons wilt delen, kun je je creaties tweeten met de hashtag #AgentHighlights. Onzettend bedankt aan alle inzenders!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

We hebben op dit moment geen nieuws over toekomstige updates en er zijn momenteel geen concrete plannen voor balanswijzigingen. We houden jullie feedback en suggesties over de balans echter goed in de gaten.

De community heeft al veel waardevolle feedback gegeven en we waarderen jullie bijdrage enorm. Bedankt aan iedereen die inmiddels feedback heeft gegeven, en als je dat nog niet hebt gedaan, nodigen we je graag uit om naar het officiële forum te komen en je mening te delen.

Zodra we meer nieuws hebben, laten we het weten. Blijf de State of the Game-streams volgen voor meer informatie in de toekomst. Tot ziens in de straten van New York.

Ga zoals altijd naar de  officiële forums  of naar de  reddit  van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division