Share this news:

08-02-2018 [News] SotG_February_8_Header

State of the Game: 8 februari 2018

08-02-2018 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game lieten Community Developers Petter Mårtensson en Yannick Banchereau creaties van de community zien!

Petter stond er deze week alleen voor met een korte update over onderhoud/algemene informatie en meer community-hoogtepunten. Creative Director Terry Spier en Lead Game Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment kwamen langs om te praten over de staat van de Dark Zone.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder.

[05-12-2016] TodayDivider

We hebben op dinsdag 6 februari noodonderhoud gepleegd om de volgende problemen te verhelpen:

  • Probleem opgelost omtrent de geheime AlphaBridge-uitrustingsset.
  • Interfaceprobleem opgelost waarbij uitrustingsoptimalisatie gereset werd tussen sessies.

De grote omvang van de patch komt omdat er data overschreven moest worden. Er zijn geen verborgen wijzigingen gemaakt tijdens het onderhoud.

We weten dat een deel van onze community een discussie voert over Cronus Max, en we willen iedereen ervan verzekeren dat we dit probleem niet negeren. We erkennen het probleem, maar het wordt ingewikkeld omdat hier andere partijen bij betrokken zijn. We vragen om jullie geduld.

Er gaan uitnodigingen rond voor een marketingonderzoek. Deze worden regelmatig gehouden en houden geen direct verband met de ontwikkeling en productie van onze kant.

We kijken naar manieren om spelers meer mogelijkheden te geven om geheime uitrusting te verdienen. Het verhogen van de droprates is misschien een makkelijke oplossing, maar we willen spelers over het algemeen meer opties geven. We zullen verbeteringen met jullie delen zodra we ze hebben.

Tijdens het vorige wereldwijde evenement maakten we bekend hoeveel spelers alle eervolle Hinderlaag-vermeldingen hadden voltooid. Helaas was dit getal onjuist, dus onze excuses voor de fout!

Terry en Keith zijn van mening dat Rogue 2.0 een positieve impact heeft gehad op de Dark Zone. Vóór Update 1.8 werd er nauwelijks aandacht besteed aan PVE in de DZ. Hier wilden we verandering in brengen, omdat de DZ een PVEVP-zone is. Met een gewenningsperiode in het achterhoofd, kunnen we zien dat het aantal spelers dat door Rogues wordt afgemaakt is gestegen sinds 1.8, en er wordt ook meer gevochten in de DZ. Spelers zijn min of meer klaar met het grinden voor uitrusting, en als gevolg zien we meer PVP-activiteiten.

08-02-2018 [News] SotG_February_8_Asset_DZPlayerDeath

08-02-2018 [News] SotG_February_8_Asset_DZEngagement

Er zijn een aantal community-hoogtepunten die deze week in de stream worden uitgelicht. Het eerste hoogtepunt is van @RRV_Design met een ouderwets Division-neonlogo. Mooi gedaan!

08-02-2018 [News] SotG_February_8_Asset_RRV

@ccat1986 en @alexacutioner hebben een etalage gemaakt waar Division-agenten accessoires kunnen uitzoeken. Wat vinden jullie van �Agents Gone Vogue�?

08-02-2018 [News] SotG_February_8_Asset_Cheshire_1

08-02-2018 [News] SotG_February_8_Asset_Cheshire_2

Tot slot hebben we een LMB-starterspakket van @Vohlos. Vergeet niet om de uiteindelijke cosplay met ons te delen met de hashtag #AgentHighlights!

08-02-2018 [News] SotG_February_8_Asset_Vohlos

[05-12-2016] LookingForwardDivider

De patch voor Xbox One X komt eraan, maar er is nog geen nieuws over. Zoals altijd houden we iedereen op de hoogte zodra we meer weten.

Ter herinnering: we zijn op zoek naar manieren om spelers meer toegang te geven tot geheime uitrusting. We hebben hier geen tijdlijn voor, maar we kunnen wel vertellen dat spelers verbetering zullen zien in het voltooien van 6 onderdelen als de wijzigingen zijn ingevoerd.

Zoals altijd kun je terecht op het  officiële forum  of op de  Reddit  van de community als je op zoek bent naar een plek waar je over alles kan praten wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division