Share this news:

22-02-2018 [News] SotG_February_22_Header_v2

State of the Game: 22 februari 2018

22-02-2018 12:00

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

In de laatste State of the Game lieten Community Developers Petter Mårtensson en Yannick Banchereau community-content zien (waaronder een losgeslagen kitten!) en hadden ze het even over de droprate van geheime uitrusting.

Deze week praat Petter met Game Designer James Norris van Ubisoft Leamington over de aankomende wijzigingen aan de beschikbaarheid van endgame-buit, bronnen van Division-technologie & verbeteringen aan de voorraaddroppingen van de Season Pass.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. Als je onderweg bent, kun je de podcast-samenvatting beluisteren.

[05-12-2016] TodayDivider

Er is de laatste tijd veel discussie gaande in de community rondom droprates, dus met de stream van vandaag willen we meer inzicht geven in onze plannen voor de toekomst. We gaan een aantal wijzigingen maken op basis van feedback van de community, waaronder wijzigingen aan de beschikbaarheid van endgame-uitrusting, Division-technologie en verbeteringen aan de beloningen uit voorraaddroppingen van de Season Pass.

 • Nieuwe geheime reserves
  • Tijdens wereldwijde evenementen - Doelwitreserves met geheime uitrustingssets zullen beschikbaar zijn. Voor elk evenement zullen 4 reserves te koop zijn met de bijbehorende sets.
  • Buiten het seizoen - Een geheime reserve zal te koop zijn met gegarandeerd een geheime drop. Deze zal 2500 Phoenix-credits kosten en niet beperkt zijn tot wereldwijde evenementen.
 • Geheime droprates worden alom verhoogd naar 6% (voorheen 3%).
 • Legendarische missies hebben 20% kans op geheime drops.
 • Season Pass-voorraaddroppingen hebben 10% kans om een stuk geheime uitrusting te bevatten en bevatten daarnaast 100 Division-technologie.
 • Beloningen voor wekelijkse opdrachten bevatten 100 Division-technologie.
 • Beloningen voor dagelijkse opdrachten bevatten 25 Division-technologie.
 • Alle exotica van een verkooppunt worden verwijderd uit de mogelijke buit.
 • Alle exotica die niet van een verkooppunt komen, worden toegevoegd aan de mogelijke buit van open-wereld-eindbazen.
 • Verzet-eindbazen leveren per stuk 100 wereldwijde-evenement-tokens op.

Vergeet niet dat deze wijzigingen nog niet geïmplementeerd zijn in de game; deze worden met een toekomstige client-patch aangebracht.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Hou toekomstige State of the Game-streams in de gaten voor meer nieuws over de aankomende patch en het volgende wereldwijde evenement. Tot die tijd zien we je in de straten van New York!

Vergeet niet: we tonen elke maand community-content in onze Agent Highlights-artikelen! Als je content hebt die je met ons wilt delen, kun je je creaties tweeten met de hashtag #AgentHighlights. Enorm bedankt aan alle inzendingen!

Ga zoals altijd naar de  officiële forums  of naar de  reddit  van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division