Share this news:

02-03-2018 [News] Anniversary_Infographic_Header

The Division - Twee jaar in getallen

02-03-2018 12:00

Agents!

We hebben heel wat meegemaakt sinds de release van The Division op 8 maart 2016. We hebben drie grote uitbreidingen geïntroduceerd naast een stroom aan gratis content-updates, met slechts één doel voor ogen: om een werkelijk unieke en memorabele open-world RPG-ervaring te creëren. We naderen de tweede verjaardag van The Division, en we willen het avontuur graag even samenvatten in getallen (we hebben er een paar)!

Maar liefst 20 miljoen spelers hebben The Division sinds de release gespeeld, en 500.000 daarvan hebben meer dan 400 uur doorgebracht in de game. We hebben wel degelijk de meest toegewijde fans als ze zoveel van hun tijd in Manhattan doorbrengen.

De community heeft ervoor gezorgd dat deserteurs voorzichtig moeten zijn in de Dark Zone, want sinds de eerste dag zijn er 549.939.300 deserteurs terechtgewezen. Maar dat is niet het hele plaatje, want er sterven gemiddeld 161.000 agenten per uur in de Dark Zone. De deserteurs en inheemse NPC's hebben gereageerd met hun eigen agenda's.

In de afgelopen twee jaar zijn er 66 miljard NPC's gedood (Alex in het bijzonder). Terwijl Alex te grazen werd genomen, zat Ramos hulpeloos in Lexington Event Center. Spelers hebben sergeant Ramos in totaal 55 miljoen keer gered (hij is jullie erg dankbaar).

Spelers zijn 160 miljoen keer onder de grond gaan en de riolen van New York 69 miljoen meer met succes leeggeruimd. Agenten zijn minder succesvol geweest tegen de beruchte sneeuwstorm die door de stad waait: slechts 16% van alle pogingen in Overleven zijn geslaagd. Kleed je warm aan, agenten!

We hebben extra waardering voor een PS4 agent in het bijzonder die 7.768 golven in Opstand heeft voltooid sinds de release in december 2017. Dat is een gemiddelde van 100 golven per dag! Faye Lau straalt van trots.

De afgelopen drie maanden hebben spelers gemiddeld drie uur per dag doorgebracht in New York, en meer hadden we niet kunnen vragen. The Division heeft zich de afgelopen twee jaar ontwikkeld, en zal dat blijven doen. We blijven ernaar streven om onze spelers de best mogelijke ervaring te bieden. We willen iedereen enorm bedanken voor het avontuur, en onthoud: dit is niet het einde.

/Het ontwikkelteam van The Division

02-03-2018 [News] Anniversary_Infographic_Asset