Share this news:

08-03-2018 [News] TD2_Road_Ahead_Header

The Division 2 en de weg er naar toe

08-03-2018 12:00

Agents!

The Division’s tweede verjaardag is eindelijk hier! We hebben sinds de launch van de game hard gewerkt en we hebben nieuws die we graag willen delen met onze community. Ja, we werken op dit moment aan The Division 2. De studio's die geholpen hebben met The Division - Red Storm, Reflections, Annecy - spelen ook een rol in de ontwikkeling van The Division 2 en ondersteunen de hoofdstudio Massive. Meer informatie volgt tijdens E3 dit jaar, en we kunnen niet wachten om te laten zien wat we in huis hebben!

Dit betekent niet dat we The Division 1 links laten liggen. We blijven de game het aankomende jaar ondersteunen:

  • April - Update 1.8.1, bevat de Xbox One X patch en een aanpassing aan de Classified Drop RateState of the Game. We introduceren ook twee nieuwe Legendary modi naast een nieuwe Global Event: Blackout.
  • Mei - Nieuw Global Event: Onslaught.
  • Juni - Update 1.8.2, bevat twee nieuwe Legendary modi en brengt een Global Event terug: Outbreak. Deze update geeft ook het startsein voor de gloednieuwe Shields feature, waarin je beloningen vrij kunt spelen voor in The Division 2.
  • Juli - Global Event: Assault, met de voortzetting van Shields.
  • Augustus - Global Event: Strike, met de voortzetting van Shields
  • September - Global Event: Ambush, met de voortzetting van Shields

Het is een heel groot avontuur geweest tot nu toe, maar we zijn pas net begonnen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de steun over de jaren heen. Op de toekomst van The Division!

/The Division Dev Team

08-03-2018 [News] Road_Ahead_Asset